Vans

Volvo

Volvo Taksi Paketi yıl sonuna kadar ücretsiz

Taksi sektörüne olan bağlılığını daha da pekiştirmek için, Volvo Car Germany GmbH şimdi sınırlı bir süre için başka bir önemli fırsat sunuyor: Yıl sonuna kadar Volvo Taksi Paketi ücretsiz

volvo taksi paketi yıl sonuna kadar ücretsiz

2024 ortasından itibaren Volvo Car Germany GmbH, premium segmentteki taksi ve kiralık araçların satışı için Bundesverband Taxi und Mietwagen e.V. ve Taxi- und Mietwagenverband Deutschland e.V. ile işbirliği yapmaktadır. Bu derneklerin üyeleri ve bağlı eyalet dernekleri, bu ortaklıklar sayesinde karlı taksi indirimleri alabilirler. Hafif hibrit, plug-in hibrit veya tamamen elektrikli olsun, tüm motor varyantları için taksiler ve kiralık araçlar için cazip koşullar sunulmaktadır.

Taksi sektörü için bağlılık

Taksi sektörüne olan bağlılığı daha da pekiştirmek için, Volvo Car Germany GmbH şimdi sınırlı bir süre için bir başka önemli fırsat sunuyor: 01 Kasım 2024 ile 2024 yıl sonu arasında bir Alman Volvo binek araç bayisinden yeni bir Volvo Taksi veya yeni bir Volvo kiralık araç sipariş edenler, ücretsiz olarak taksi / kiralık araç paketine sahip olacaklar.

Brüt 4.165 Euro değerindeki bu ücretsiz ekle birlikte müşteri, Hale veya Semitron marka bir aynalı taksimetre ya da mesafe ölçüm cihazı, sessiz taksi alarmı ile bir taksi LED tavan işareti, bir acil durum alarm sistemi ve bir tavan işareti anahtarı alır. Ayrıca, ilk damgalama ile birlikte uygunluk değerlendirmesi, yolcu taşımacılığı işletmeleri yönetmeliğine (BOKraft) göre ilk muayene ve uygun tarife programlaması da dahildir. Müşteri talebine bağlı olarak araç, ek ücret karşılığında Hellelfenbein (RAL1015) renginde tamamen kaplanabilir. Araç, teslimat sonrası anahtar teslimi olup doğrudan kullanıma hazırdır.

Taksi Müşterileri İçin Genişletilmiş Teklif

Volvo, Avrupa Taksi Fuarı’nın (08 ve 09 Kasım 2024 Kölnmesse’de) başlamasıyla birlikte taksi ve kiralık araç müşterileri için genişletilmiş bir teklif sunuyor.

“Yıl sonuna kadar sürecek ‘Taksi Paketi Ücretsiz’ kampanyamızla taksi ve kiralık araç müşterilerimizin premium segmente geçişini daha da kolaylaştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu önlem, sektöre olan bağlılığımızı vurgulamaktadır. Birçok yeni müşteri ve tekrar satın alma yapan müşterileri bekliyoruz,” dedi Volvo Car Germany GmbH Özel Araçlar Bölümü Başkanı Holger Schmidt.

Bu içerik Almancadan Türkçeye otomatik olarak çevrildi.

TOP STORIES

Top List in the World