Auto

Filo müşterileri için: Continental, simülasyon aracı LODC'yi genişletiyor.

Burada odak noktası, işletme maliyetlerinin düşürülmesi ve yakıt tüketiminin optimize edilmesidir.

filo müşterileri için: continental, simülasyon aracı lodc'yi genişletiyor.

(erschienen bei busplaner von Claus Bünnagel)

Continental, kanıtlanmış LODC simülasyon aracının en son genişletmesini tanıttı, bu araç şimdi özellikle yedek parça ticaretinin ihtiyaçlarına uygun hale getirildi.

“İnovatif danışmanlık yaklaşımı olan Lowest Overall Driving Costs veya kısaca LODC, müşterilerimize kapsamlı satış sonrası danışmanlık aracılığıyla belirgin bir katma değer sağlamayı amaçlıyor,” diyor Continental EMEA Uluslararası Filo İşleri Direktörü Frank Eckelmann. “LODC konseptinin temel fikri, simülasyon aracı kullanılarak yapılan detaylı analizlerle, ürün, hizmet ve çözümlerden oluşan özel bir kombinasyon geliştirmektir.”

 

“`html

Odak: Verimliliği artırma ve maliyetleri düşürme

Bir önceki araçta güvenilir bir şekilde simüle edilen Vecto’nun etkilerinin yanı sıra, yeni versiyon yedek parça pazarında büyük öneme sahip diğer faktörlere de odaklanmaktadır: işletme maliyetlerini düşürme ve yakıt tüketimini optimize etme. Bu, filo müşterilerinin lastik stratejilerini kesin simülasyonlarla optimize ederek önemli tasarruflar elde etmelerini sağlar.

“Müşterilerimiz her gün filolarını mümkün olduğunca verimli ve ekonomik bir şekilde işletme zorluğuyla karşı karşıya kalıyorlar,” diyor Frank Eckelmann. “Simülasyon aracımızı genişleterek onlara sadece doğru lastik seçimini kolaylaştırmakla kalmayıp, aynı zamanda işletme maliyetlerini de hissedilir şekilde düşüren bir araç sunuyoruz.”

“`

Holistik Danışmanlık

Gelişmiş LODC simülasyon aracı ile Continental satış birimi, filo müşterilerine daha hedefli danışmanlık yapabilir. Bu araç, belirli kullanım koşulları için en ideal lastik seçimlerini belirlemeye ve bunun yakıt tüketimi ve CO2-emisyonları üzerindeki etkilerini tahmin etmeye yardımcı olur. ContiLifeCycle konsepti ve ContiConnect gibi çeşitli dijital çözümlerle müşteriler sadece çevresel etkilerini iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda filolarının toplam işletme maliyetlerini de minimize edebilir.

Bu içerik Almancadan Türkçeye otomatik olarak çevrildi.

TOP STORIES

Top List in the World